Voor fijnproevers die houden van gezelligheid

LUNCH €29

Voor-en hoofdgerecht.

ENKEL ‘S MIDDAGS EN NIET OP FEESTDAGEN

LUNCH à €29Prijs
Gerookte zalm-crème van guacamole-zoetzuur gepekelde rode ui-zure roomOF
Huisgemaakte breydelham- of kaaskroketten met gefruite peterselieOF
Goujonettes van kabeljauw met verse tartaarsausOF
Parmaham (Extra riserva +24maand) met meloen
Tagliata van rund met Parmezaanse kaas; krielaardappelen in de ovenOF
Oostends vispannetje
VoorgerechtenPrijs
Secreto 07 (Rib-eye Dry-Aged met zeven kruiden; 9 weken gerijpt door De Laet & Van Haver)€23,00
Gerookte zalm; crème van guacamole; zoetzuur gepekelde rode ui; zure room€19,00
Goujonettes van kabeljauw met verse tartaarsaus€17,00
Parmaham (Extra riserva +24maand) met meloen€19,00
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie€14,00
Huisgemaakte kroketten van breydelham en Emmental€15,00
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie€18,00
Carpaccio van rund; fijne olijfolie; pijnboompitten; parmezaan€18,00
Babykreeft in de oven; kruidenboter; kerstomaat€25,00
HoofdgerechtenPrijs
Gebakken roggevleugel met kappertjes€27,00
Goudgeel gebakken sliptongen; verse frietjes; sla€28,00
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie€22,00
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie€18,00
Huisgemaakte kroketten van breydelham en Emmental€19,00
Huisgemalen américain met verse frietjes€25,00
Tagliata van rund met Parmezaanse kaas; krielaardappelen in de oven€25,00
Oostends vispannetje€24,00
Gebakken zeetong (500gr.)€35,00
Côte à l'os (1persoon) met peper-; champignonsaus of kruidenboter€30,00
Carpaccio van rund; fijne olijfolie; pijnboompitten; parmezaan€23,00
DessertsPrijs
Kaasbordje; Brugse beschuit; konfijt van kweepeer€13,00
Huisgemaakte tiramisu€9,00
Huisgemaakte crème brûlée€9,00
Coupe Colonel met "Absolute Vodka"€11,00
Vanille-ijs met advocaat of warme chocolade- of karamelsaus€9,00
Trio van sorbet€10,00
Café glacé van Baileys met mokka-ijs€10,00
Huisgemaakte chocolademousse€8,00