LUNCH €29
Voor-en hoofdgerecht.
ENKEL ‘S MIDDAGS EN NIET OP FEESTDAGEN
LUNCH à €29 | Prijs |
---|---|
Gerookte zalm-crème van guacamole-zoetzuur gepekelde rode ui-zure room | OF |
Huisgemaakte breydelham- of kaaskroketten met gefruite peterselie | OF |
Bouillabaisse met Heekfilet, mosselen, kokkels; rouille | OF |
Stoofpotje van hert; knolselder, wortel, fijne boontjes; krielaardappelen | OF |
Oostends vispannetje | |
Voorgerechten | Prijs |
---|---|
Gebakken ganzenlever; gekarameliseerde appel; portosausje | €26,00 |
Gerookte zalm; crème van guacamole; zoetzuur gepekelde rode ui; zure room | €19,00 |
Bouillabaisse met Heekfilet, mosselen, kokkels; rouille | €18,00 |
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie | €14,00 |
Huisgemaakte kroketten van breydelham en Emmental | €15,00 |
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie | €18,00 |
Carpaccio van rund; fijne olijfolie; pijnboompitten; parmezaan | €18,00 |
Reuze gamba's in de oven met kruidenboter&kerstomaten; Parmezaanse kaas | €25,00 |
Hoofdgerechten | Prijs |
---|---|
Gebakken roggevleugel met kappertjes | €27,00 |
Goudgeel gebakken sliptongen; verse frietjes; sla | €28,00 |
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie | €22,00 |
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie | €18,00 |
Huisgemaakte kroketten van breydelham en Emmental | €19,00 |
Huisgemalen américain met verse frietjes | €25,00 |
Stoofpotje van hert; knolselder, wortel, fijne boontjes; krielaardappelen | €25,00 |
Reuze gamba's in de oven met kruidenboter&kerstomaten; Parmezaanse kaas | €32,00 |
Oostends vispannetje | €24,00 |
Gebakken zeetong (500gr.) | €35,00 |
Rib-eye met peper-; champignonsaus of kruidenboter | €30,00 |
Carpaccio van rund; fijne olijfolie; pijnboompitten; parmezaan | €23,00 |
Desserts | Prijs |
---|---|
Huisgemaakte tiramisu | €9,00 |
Huisgemaakte crème brûlée | €9,00 |
Coupe Colonel met "Absolute Vodka" | €11,00 |
Vanille-ijs met advocaat of warme chocolade- of karamelsaus | €9,00 |
Trio van sorbet | €10,00 |
Café glacé van Baileys met mokka-ijs | €10,00 |
Kaasbordje van kaasmeester Callebout | €13,00 |
Huisgemaakte chocolademousse | €8,00 |
Openingsuren
di & woe 12u-13u30
do, vr en za 12u-13u30 en 18u30-20u30
zondag en maandag gesloten
Reserveren mogelijk tot 8personen: 0472/495205