Voor fijnproevers die houden van gezelligheid

Menu

Lunch à €29; voor-en hoofdgerecht, ook op DONDERDAGAVOND! Niet op feestdagen

menu à €37 (voor-hoofd-en nagerecht)

OF

MENU “PLASSENDALE FAVORIET” €39 of €47 met dessert

 (Voor mensen met weinig tijd kan dit menu worden geserveerd in 1 uur)

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie


Goudgeel gebakken sliptongen, verse frietjes, sla


Dessert naar keuze

LUNCH à €29 of MENU à €37Prijs
Gepaneerde visreepjes, slaatje van rode biet&wortel, tartaarsausjeOF
Huisgemaakte breydelham- of kaaskroketten met gefruite peterselie
Op vel gebakken zeebaarsfilet, boschampignons, spinazie-aardappelen, mousselinesausOF
Oostends vispannetje
Dessert naar keuzeOF
Kaasbordje (supl. €5,00)
VoorgerechtenPrijs
Mangalicaham (28maand gerijpt),pijnboompitten, parmezaanse kaas, krokantjes, fijne olijfolie€19,00
Bieslookpuree, gepocheerd hoeve-ei, gerookte zalm€18,00
Gepaneerde visreepjes, slaatje van rode biet&wortel, tartaarsausje€18,00
Oostends vispannetje€17,00
Gebakken ganzenlever, zoet portosausje, gekarameliseerde appel€24,00
Mergpijp met toast en grof zout€16,00
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie€14,00
Huisgemaakte kroketten van "Duroc d'olive" varkenswang met gefruite peterselie€16,00
Huisgemaakte kroketten van breydelham en Emmental€15,00
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie€21,00
Carpaccio van rund, fijne olijfolie, pijnboompitten, parmezaan€18,00
Reuzegamba's in de oven, kruidenboter€24,00
HoofdgerechtenPrijs
Gebakken roggevleugel met kappertjes€27,00
Goudgeel gebakken sliptongen, verse frietjes, sla€28,00
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie€25,00
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie€18,00
Huisgemaakte kroketten van breydelham en Emmental€19,00
Kalfszwezeriken, graantjesmosterdsaus, aardappelblokjes, gefruite rucola€35,00
Huisgemalen américain met verse frietjes€23,00
Op vel gebakken zeebaars, boschampignons, spinazie-aardappelen, mousselinesaus€26,00
Oostends vispannetje€23,00
Huisgemaakte kroketten van "Duroc d'olive" varkenswang met gefruite peterselie€20,00
Reuzegamba's in de oven, kruidenboter€32,00
Ierse Rib-eye "black angus" met peper-, champignonsaus of kruidenboter€30,00
Carpaccio van rund, fijne olijfolie, pijnboompitten, parmezaan€23,00
DessertsPrijs
Kaasbordje€13,00
Huisgemaakte tiramisu€9,00
Crème brûlée€9,00
Trio van dessertjes€8,00
Vanille-ijs met advocaat of warme chocolade- of karamelsaus€9,00
Trio van sorbet€8,00
Café glacé van Baileys met mokka-ijs€9,00
Huisgemaakte chocolademousse€8,00