Voor fijnproevers die houden van gezelligheid

Menu

Lunch à €29; voor-en hoofdgerecht. ENKEL ‘S MIDDAGS EN NIET OP FEESTDAGEN

OF

MENU “PLASSENDALE FAVORIET”  ‘S MIDDAGS EN ‘S AVONDS €39 of €47 met dessert

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie OF VG uit de lunch


Goudgeel gebakken sliptongen, verse frietjes, sla of HG uit de lunch


Dessert naar keuze

LUNCH à €29Prijs
Gerookte zalm-crème van guacamole-zoetzuur gepekelde rode ui-zure roomOF
Huisgemaakte breydelham- of kaaskroketten met gefruite peterselieOF
Mosselen&kokkels a la Marinera (witte wijn&tomatencoulis)
Roodbaars "Caponata" (Siciliaanse saus met aubergine, courgette, ui&tomaat); krielaardappelen in de ovenOF
Oostends vispannetje
VoorgerechtenPrijs
Slaatje met gebakken scampi's; gekarameliseerde appel, spekreepjes&krokantjes€17,00
Carpaccio van tonijn-krokantjes, zachte wasabimayonaise, parmezaan€18,00
Gerookte zalm; crème van guacamole; zoetzuur gepekelde rode ui; zure room€19,00
Mosselen&kokkels a la Marinera (witte wijn&tomatencoulis)€17,00
Duo van wildpastei (ree&everzwijn); notensla€19,00
Oostends vispannetje€17,00
Ganzenleverpastei; konfijt van kweepeer; rozijnentoast€24,00
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie€14,00
Huisgemaakte kroketten van breydelham en Emmental€15,00
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie€18,00
Carpaccio van rund, fijne olijfolie, pijnboompitten, parmezaan€18,00
Reuzegamba's in de oven, kruidenboter€24,00
HoofdgerechtenPrijs
Gebakken roggevleugel met kappertjes€27,00
Goudgeel gebakken sliptongen, verse frietjes, sla€28,00
Slaatje met gebakken scampi's; gekarameliseerde appel, spekreepjes&krokantjes€24,00
Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie€22,00
Huisgemaakte kaaskroketten met gefruite peterselie€18,00
Huisgemaakte kroketten van breydelham en Emmental€19,00
Huisgemalen américain met verse frietjes€23,00
Roodbaars "Caponata" (Siciliaanse saus met aubergine, courgette, ui&tomaat); krielaardappelen in de oven€25,00
Oostends vispannetje€23,00
Reuzegamba's in de oven, kruidenboter€32,00
Ierse Rib-eye "black angus" met peper-, champignonsaus of kruidenboter€30,00
Carpaccio van tonijn-krokantjes, zachte wasabimayonaise, parmezaan€23,00
Carpaccio van rund, fijne olijfolie, pijnboompitten, parmezaan€23,00
DessertsPrijs
Kaasbordje van kaasmeester Callebaut€13,00
Huisgemaakte tiramisu€9,00
Huisgemaakte crème brûlée€9,00
Vanille-ijs met advocaat of warme chocolade- of karamelsaus€9,00
Trio van sorbet€8,00
Café glacé van Baileys met mokka-ijs€9,00
Huisgemaakte chocolademousse€8,00